Executam Verificari PRAM  Bucuresti si imprejurimi

              periodic cu o programare prealabila cat si in regim de urgenta!!!

           Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare , a paratrasnetului cat si rezistenta de continuitate a centurii de impamantare cu aparate specializate in acest scop. 

           Aparatul trebuie sa fie verificat periodic de metrologie autorizata.

           Verificarea periodica a instalatiei electrice trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii .

        Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi: incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatrinirea izolatiilor.

          In urma verificarii PRAM se intocmeste BULETIN PRAM care cuprinde:

  • Beneficiarul 
  • Adresa imobilului verificat
  • Tipul aparatului folosit 
  • Conditiile de masurare
  • Rezultatele si mentiunile asupra verificarii
  • Numele si autorizatia executantului

      BULETINUL PRAM este obligatoriu la controalele efectuate de: Protectia Muncii, ISU si ITM  neprezentarea acestora reprezinta contranventie si se sanctioneaza conform normelor in vigoare .Verificare PRAM

         In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet firma noastra va emite un raport cu masuri.

             In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

     In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari as anumitele "BULETIN PRAM" . 

  Preturile pentru verificarea pram variaza in functie de complexitatea instalatiei si incep de la 250 RON

 

 Pentru  mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !!!!